Vrienden van

Vrienden van de Bioglasteelt vereniging zijn bedrijven die sterk met onze teeltbedrijven verbonden zijn en die ook met dezelfde EU regelgeving van bestrijdingsmiddelen, mest en veredeling te maken hebben zoals zaadverdeling en planten op kweekbedrijven. Zij hebben dezelfde belangen om een betrouwbaar biologisch product op de markt te zetten. Het begint immers bij zaad waar een goede biologische plant van opgekweekt kan worden. Hier kunnen we onze belangen bundelen voor een optimaal product. Tot op heden kunnen we met trots vermelden dat de zaad bedrijven Rijk Zwaan, Vitalis en plantenkwekers Grow Group tot onze vrienden horen. Onze uitdaging zal dan ook zijn om te kijken waar onze gezamenlijke belangen liggen en die samen te behartigen en uit dragen. Wij danken onze vrienden voor hun jaarlijkse bijdrage aan onze vereniging.

Rijk Zwaan

Samen met onze partners willen we actief bijdragen aan de wereldvoedselvoorziening en verhoging van groenteconsumptie door de basis te leggen voor gezonde en aantrekkelijke groenten.

Jongerius Plant

Neem voor meer informatie contact op met:
Plantenkwekerij Jongerius Houten bv.

info@jongeriusplant.nl 

Grow Group

Grow Group is ruim 60 jaar specialist in het opkweken van groenteplanten voor de teelt onder glas en in de vollegrond. Ook zijn wij een gedreven en betrouwbare partner in biologische planten en sierteeltproducten.